Monday, March 14, 2011

I Love PEERs so much!


Kalau la blog ni ibarat  rumah,sumpah dah banyak gila sawang-sawang dalam blog aku nih.Ok,aku buzy sampai tak sempat nak bukak blog,tp fb & ym still byk masa nak bukak.Sem ni gile-gile punya buzy.

Seminggu lepas aku pergi Melaka sebab join Kursus Asas Fasilitator.Bila baca tajuk program tu mesti u’olz akan kata.. 
“ euw..gerenti bosan kalau join menda alah tu.mesti banyak ceramah.”

Tapi hakikatnya adalah TIDAK sama sekali.Tahun lepas aku pergi gak kursus ni tapi tahun lepas aku pergi sebagai peserta tapi tahun ni aku pergi sebagai AJK tangkap-tangkap gambar & fasi.Ok fine.Terus-terang tahun lepas sebelum aku g kursus tu,aku rasa berat hati sangat.Yela ingatkan banyak ceramah ke apa ke.Tapi sebenarnya tak!Dan aku sendiri tak sangka program itu seseronok itu.Untuk tahun ini,syukur Alhamdulillah,mostly peserta berpuas hati bila dowang join program ni walaupun disebalik takbir,kitorang yang barisan AJK & fasi ni kelam kabut gilerrr!So,for those yang reject perlawaan aku join mende ni,,aku just boleh cakap “ RUGI GILA WEH!!”.Masa program tu aku paling suka part explorace tengah-tengah malam walaupun aku penat la ke sana ke sini berulang kali demi nak tangkap gambar dowang ni.


Paling aku suka CP nenek kebayan!kalau lepak je kat CP ni,memang rasa hilang terus penat aku.Gelak tak sudah aku kat CP ni.Tapi ramai peserta tak suke CP ni sebab dowang asek kene buli  ngan nenek kebayan je.


 Sepanjang aku join program-program  kat UiTM,aku tetap suka semua program PEERs.Contoh,PEERs buat kem,tapi kem PEERS memang tak maam kem-kem lain yang aku pernah join sebelum ni.Okeh,bengkel yang aku handle tu Insyaallah akan dijalankan pada hari sabtu ni.Cuak!
"eleh,event kecik je pon kot"
 "woi,even event tu sekecil zarah sekali pun,kalau ko sendiri tak pernah jadi pengarah program,,sila jangan buat konklusi sendiri k!" 
so,hope u'olz doakan  kelancaran program aku tu k.TQ so much!




4 comments:

  1. fuiyo..jadi pengarah seyhh..
    tabik ah dgn kau!

    ReplyDelete
  2. saya budak baru belajar..hehe..=p

    ReplyDelete
  3. peers mmg best la zira!! @_@

    follow ur blog! =)

    ReplyDelete
  4. yup!best kan??so,troskan join xtvt peers..=)

    ReplyDelete